روش پخت و طرز تهیه آبگوشت پیازچه و سیب زمینی بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه آبگوشت پیازچه و سیب زمینی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام آبگوشت پیازچه را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش پخت و طرز تهیه آبگوشت پیازچه و سیب زمینی بسیار خوشمزه و لذیذ
حبوبات را به مدت 24 ساعت قبل از پخت خیس کنید. به این ترتیب نفخ آنها تا حدودی کاهش خواهد یافت.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت پیازچه و سیب زمینی :
آب گوشت :♦: یک لیتر
سیب زمینی :♦: 0/5 کیلو
شیر :♦: 1 لیوان
نمک :♦: به میزان کافی
تخم مرغ :♦: 6 عدد
پیازچه :♦: 5 ساقه
کره :♦: 1 قاشق غذا خوری
فلفل :♦: به میزان کافی
روش پخت و طرز تهیه آبگوشت پیازچه و سیب زمینی بسیار خوشمزه و لذیذ
ادویه مورد استفاده در پخت این غذا معمولا نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می باشد.
طرز تهیه آبگوشت پیازچه و سیب زمینی :
به نقل از سایت جسارت برا تهیه آبگوشت پیازچه و سیب زمینی ابتدا باید
سیب زمینی را خلال کنید .
پیازچه را هم به شکل خلال ببرید و در کمی کره سرخ کنید .
تخم مرغ ها را در شیر بریزید و بزنید .
همه مواد را غیر از شیر و تخم مرغ با هم مخلوط کنید و روی حرارت بسیار ملایم بزنید .
وقتی جوشید وجا افتاد ، شیر و تخم مرغ را بیفزایید و از روی آتش بردارید .
امیدواریم طرز تهیه این آبگوشت خوشمزه برای شما عزیزان مفید بوده باشد.
سبزی خوردن در کنار این غذا بهترین گزینه برای هضم راحت این خوراک خواهد بود به ویژه برگ های نعنا تازه.